Extraescolars: Educació infantil

Els diferents recursos que utilitzem van orientats a fomentar la creativitat, l'ús de la lògica i la introducció a la programació dels primers robots pels més menuts. A continuació teniu un breu resum sobre quins tallers oferim en aquesta etapa escolar.

 

Podeu consultar els recursos i eines que s'utilitzen en aquest taller i en tota la resta de formacions a la pàgina "Eines que utilitzem"

primers1.jpg

Primers robots

L’extraescolar Primers robots té l’objectiu d’iniciar a partir del joc els nens i nenes al món de la programació i la robòtica, de manera molt intuïtiva i divertida. 
 
Els robots que utilitzaran els alumnes són els anomenats bee-bots que es poden programar sense necessitat de pantalles ni ordinadors. 

Aquests robots es combinen amb diferents taulers sobre els quals treballen els nens i nenes, a més d’altres materials com blocs de construcció. A partir d’aquests recursos i plantejant-los diferents tasques els alumnes treballen la lògica, la lateralitat esquerra/dreta, la percepció de l’espai i la cooperació entre ells, mentre juguen.