Extraescolars: Educació primària

Dissenyem els tallers per a cada cicle a partir de diferents recursos que van des de la iniciació a la programació fins a robòtica més complexa, passant per blocs de construcció, programació de videojocs, disseny i impressió 3D o experimentació amb Drones.
Com a totes les nostres formacions, plantegem reptes que fomenten l'ús de la creativitat i la lògica mentre els nens i nenes adquireixen coneixements en noves tecnologies.
Les extraescolars que oferim per a alumnes d'educació primària són:

 

Podeu consultar els recursos i eines que s'utilitzen en aquest taller i en tota la resta de formacions a la pàgina "Eines que utilitzem"

DaVinciweb.jpg

El taller de Da Vinci

L’extraescolar El taller de Da Vinci té l’objectiu d’endinsar els nens i nenes al món de la creació i la inventiva en l’àmbit tecnològic, de manera que, de forma divertida i aplicada l’alumne treballi diferents conceptes relacionats amb les ciències, l’enginyeria i les matemàtiques.


El taller és multidisciplinari , de manera que al llarg de l’any, els nens i nenes utilitzaran tant de manera aïllada com connectada recursos vinculats a les manualitats, la robòtica i la programació de videojocs en 2 dimensions. Els recursos poden variar en funció de les necessitats del centre.


El taller està dirigit a nens i nenes de 1r a 3r de primària i l’ús dels diferents recursos s’adapta per les diferents franges de manera que amb els més menuts es fa més èmfasi a les tasques manuals i amb els més grans hi té un pes major la programació.