Extraescolars: Educació secundària

Els tallers per a alumnes d'educació secundària busquen donar coneixements i eines als alumnes, de manera que a partir del plantejament de diferents reptes puguin treballar-los de manera molt autònoma i d'acord amb els seus interessos. Tots els recursos es troben en un punt intermedi que permetin familiaritzar-s'hi fàcilment però alhora siguin un pas previ a les eines que s'utilitzen en el món professional.

Actualment oferim per a educació secundària un taller multidisciplinari d'experimentació tecnològica, El taller de Tesla:

 
eltallerdetesla2.jpg

El taller de Tesla

L’extraescolar El taller de Tesla té l’objectiu d’endinsar els nois i noies al món de la creació i la inventiva en l’àmbit tecnològic, de manera que, de forma divertida i aplicada l’alumne treballi diferents conceptes relacionats amb les ciències, l’enginyeria i les matemàtiques, posant-los al lloc d’un inventor o un enginyer.


El taller és multidisciplinari, els alumnes treballen tant de manera aïllada com connectada recursos de robòtica, electrònica i disseny i impressió de peces en 3D.

Tots els recursos escollits són assequibles per a alumnes que no hagin fet mai programació o disseny abans, però alhora són molt propers a la tecnologia i tècniques que s’utilitzen en el món industrial.


Es busca que els nois i noies no siguin només usuaris tecnològics sinó que passin a ser-ne creadors, a més de donar-los nocions i fer-los coneixedors de manera lúdica de diferents tecnologies que cada cop prenen més força en l’àmbit quotidià i professional.

Podeu consultar els recursos i eines que s'utilitzen en aquest taller i en tota la resta de formacions a la pàgina "Eines que utilitzem"