El nostre equip

apares.png

Albert Parés

Enginyer Mecànic

Em dic Albert Parés i sóc enginyer mecànic. Sóc un apassionat de la tecnologia i del bàsquet, esport que practico des de fa gairebé 20 anys i que, durant els últims 10, m'ha permès entrenar i formar nens i nois de totes les edats.

Quan vaig acabar el grau universitari, l'any 2018, vaig decidir posar en marxa Enginy Tecnologia Educativa per tal d'apropar a petits i a adolescents les noves tecnologies de manera divertida per generar-los curiositat, motivació i vocació per aquest món en continu desenvolupament.

A Enginy hi desenvolupo totes les tasques de gestió i contacte amb les escoles, i genero els continguts i faig de formador especialment amb els alumnes més grans.

igarcia.png

Ignasi Garcia

Mestre d'educació infantil

Em dic Ignasi Garcia i sóc mestre d'educació infantil.
Des de ben jove he estat vinculat al món del lleure i l'esport, i m'han permès conèixer grans persones que m'han forjat tal com sóc ara.

Aquest darrer any se'm va proposar formar part d'aquest nou projecte i no vaig dubtar en acceptar-ho. Aquesta oportunitat que permet seguir formant-me i créixer sense perdre el camí que vaig prendre ara farà 5 anys, l'educació.

A Enginy treballo estretament amb l'Albert, buscant sempre nous reptes i projectes que s'adaptin a cada grup i tanmateix respecti la individualitat de cada infant.
En el meu cas, i a causa de la meva experiència i formació com a mestre d'educació infantil, tinc major presència en els tallers dedicats als més petits.