top of page

Recursos i eines que utilitzem a les extraescolars

Els recursos es renoven contínuament, afegint o modificant-ne cada curs. Podeu veure a continuació més informació sobre les eines que utilitzem i en quins tallers poden trobar-se durant aquest curs 2022/23.

8633682139_4387013160_b.jpg

Bee-Bot

El Bee-Bot és un robot educatiu dissenyat per desenvolupar les capacitats més elementals de la programació mentre es desenvolupa la ubicació espacial, motricitat, lògica, etc.

- Primers robots

constr.JPG

Jocs de construcció

Experimentem, observem i manipulem diferents materials mentre juguem. Els jocs de construcció ajuden a desenvolupar conceptes com la simetria i l'equilibri, les capacitats motrius i potencien la creativitat, entre d'altres.

- Primers robots

wedo.jpg

LEGO WeDo

El LEGO WeDo és cada vegada més present a les aules per la seva simplicitat i versatilitat. Muntatge d'infinitat de models amb una programació a l'abast dels més petits.

- El Taller de Da Vinci

51srxBwPYSL._AC_SX425_.jpg

Sphero mini

Curiós robot de la mida i forma d'una pilota de Ping-Pong que permet tant moure's mitjançant programació com fer infinitat de jocs amb els diversos controls que inclou.

- El taller de Da Vinci

716FG6S9AEL._AC_SX425_.jpg

mBot

Robot-cotxe el qual complementem amb LEGO i peces de disseny i fabricació pròpia. S'utilitza per a realitzar diversos jocs.

El taller de Da Vinci

meet-edison-v2.png

Meet Edison

El Meet Edison és un robot compacte, compatible amb LEGO i molt versàtil a l'hora de programar-lo i fer-lo funcionar.

- El taller de Da Vinci

A-Simple-Trebuchet-1 (2).jpg

Nezha inventor's kit

El Nezha inventor's kit combina el muntatge de màquines i robots amb peces de Lego Tècnic amb les possibilitats de programació que ofereix la placa micro:bit.

- El taller d'Edison

- El taller de Tesla

3d.jpg

Impressió 3D

La impressió 3D cada vegada és més present en el món industrial i educatiu, i és una eina de creativitat i possibilitats inacabables.

- El taller d'Edison

- El taller de Tesla

makecode-arcade-platformer-more-levels-guide-image.001-600x450.jpeg

Makecode Arcade

Makecode Arcade és una plataforma que permet dissenyar i programar videojocs en 2D.

- El taller d'Edison

lesson-header.png

LEGO Spike

És el robot que utilitzem amb els alumnes del club de robòtica. Muntatge amb peces de LEGO Tècnic i moltes possibilitats de programació.

- Club de robòtica

bottom of page