top of page

Extraescolars

Per a totes les etapes escolars i adaptades a les necessitats de cada centre.

puzzle1.png

Educació infantil

puzzle2.png

Educació primària

puzzle3.png

Educació secundària

Extraescolars: Educació infantil

Els diferents recursos que utilitzem van orientats a fomentar la creativitat, l'ús de la lògica i la introducció a la programació dels primers robots pels més menuts. Per a aquesta franja d'edat oferim el taller de Primers Robots.

qiadratrobot2.png

Primers robots

L’extraescolar Primers robots té l’objectiu d’iniciar, a partir del joc, els nens i nenes al món de la programació i la robòtica, de manera molt intuïtiva i divertida. 
 
Els robots que utilitzaran els alumnes són els anomenats bee-bots que es poden programar sense necessitat de pantalles ni ordinadors. 

Aquests robots es combinen amb diferents taulers sobre els quals treballen els nens i nenes, a més d’altres materials com blocs de construcció. A partir d’aquests recursos i plantejant-los diferents tasques els alumnes treballen la lògica, la lateralitat esquerra/dreta, la percepció de l’espai i la cooperació entre ells, mentre juguen. 

Extraescolars: Educació primària

Dissenyem els tallers per a cada cicle a partir de diferents recursos que van des de la iniciació a la programació fins a robòtica més complexa, passant per blocs de construcció, programació de videojocs o disseny i impressió 3D.
Com a totes les nostres formacions, plantegem reptes que fomenten l'ús de la creativitat i la lògica mentre els nens i nenes adquireixen coneixements en noves tecnologies.
Les extraescolars que oferim per a alumnes d'educació primària són:

quadratDaVinciTransparente.gif

El taller de Da Vinci

L’extraescolar El taller de Da Vinci té l’objectiu d’endinsar els nens i nenes al món de la creació i la inventiva en l’àmbit tecnològic, de manera que, de forma divertida i aplicada l’alumne treballi diferents conceptes relacionats amb les ciències, l’enginyeria i les matemàtiques.


El taller és multidisciplinari , de manera que al llarg de l’any, els nens i nenes utilitzaran tant de manera aïllada com connectada diversos recursos vinculats sobretot a la robòtica. 


El taller està dirigit a nens i nenes de 1r a 3r de primària.

Extraescolars: Educació secundària

Els tallers per a alumnes d'educació secundària busquen donar coneixements i eines als alumnes, de manera que a partir del plantejament de diferents reptes puguin treballar-los de manera molt autònoma i d'acord amb els seus interessos. Tots els recursos es troben en un punt intermedi que permetin familiaritzar-s'hi fàcilment però alhora siguin un pas previ a les eines que s'utilitzen en el món professional.

Actualment oferim per a educació secundària un taller multidisciplinari d'experimentació tecnològica, El taller de Tesla:

quadrateltallerdetesla.png

El taller de Tesla

L’extraescolar El taller de Tesla té l’objectiu d’endinsar els nois i noies al món de la creació i la inventiva en l’àmbit tecnològic, de manera que, de forma divertida i aplicada l’alumne treballi diferents conceptes relacionats amb les ciències, l’enginyeria i les matemàtiques, posant-los al lloc d’un inventor o un enginyer.


El taller és multidisciplinari, els alumnes treballen tant de manera aïllada com connectada recursos de robòtica, electrònica i disseny i impressió de peces en 3D.

Tots els recursos escollits són assequibles per a alumnes que no hagin fet mai programació o disseny abans, però alhora són molt propers a la tecnologia i tècniques que s’utilitzen en el món industrial.


Es busca que els nois i noies no siguin només usuaris tecnològics sinó que passin a ser-ne creadors, a més de donar-los nocions i fer-los coneixedors de manera lúdica de diferents tecnologies que cada cop prenen més força en l’àmbit quotidià i professional.

Ja confien en nosaltres

afa-era-de-dalt-logo.png
logobasserolesbalenya.png
salarich_edited.png
jacint_edited.png
pompeu_edited.png
LOGOampa-StM-complet-300x238_edited.png
parecoll_edited.png
ccapde_edited.png
farigola_edited.png
afapinediques_edited.png
bottom of page