top of page

El projecte d'Enginy

Les activitats dissenyades per Enginy Tecnologia Educativa abarquen diferents àmbits de les noves tecnologies (disseny, programació, robòtica, etc.) adreçades a alumnes de totes les etapes escolars i també a adults, amb l'objectiu de crear-los nous aprenentatges i potenciar l'ús de la creativitat i la lògica, entre d'altres. El nostre projecte educatiu es basa en els següents punts:

steam.png

Educació STEAM

El terme STEAM és un acrònim corresponent a les paraules angleses Science, Technology,Engineering, Arts i Maths. Des d'Enginy apostem per l'educació STEAM, que té com a objectiu l'ensenyament de les 5 disciplines de manera integrada i aplicada.

Aprenentatge actiu

O aprendre fent, construint, dissenyant. Creiem que la millor manera d'aprendre qualsevol disciplina és aplicant-la contínuament. Un cop els alumnes coneixen els diferents conceptes bàsics, programes, etc. tenen molta llibertat per aplicar-los treballant en projectes del seu interès.

WhatsApp%20Image%202019-12-04%20at%2020.23_edited.jpg
WhatsApp%20Image%202020-01-29%20at%2012.

Creativitat

En totes les activitats que dissenyem i organitzem els participants tenen sempre llibertat per imaginar i crear, ja sigui a partir d'un projecte plantejat pel monitor o bé ideat pel mateix alumne.

Nous continguts

Els continguts de cada taller es van renovant cada any i se n'afegeixen de nous per tal d'oferir les alternatives que millor s'adeqüin a alumnes i centres i per adaptar-los a les diferents tecnologies que van prenent força.

3d.jpg
bottom of page